MUDr. Jozef Kochan

Kandidát č. 1 v Královéhradeckém kraji
  • Královéhradecký kraj
  • Výbor pro evropské záležitosti
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,65. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.05.2010 10:26:47

Předvolební kampaň se blíží ke svému závěru

Předvolební kampaň se blíží ke svému závěru

Štít proti nástupu levice aneb Hlasy pro ostatní menší strany jsou hlasy pro Paroubka!

Lídr kandidátky ODS v Královéhradeckém kraji MUDr. Jozef Kochan zavítal do všech možných koutů regionu a setkal se s mnoha lidmi. Jistě Vám občané pokládali nejrůznější otázky. Ptali se Vás také, proč volit právě ODS? Jak jste na tuto otázku odpovídal?

Samozřejmě to byla nejčastější otázka! Proč volit ODS? Vraťme se do nedávné minulosti, kdy koaliční vláda -  ODS, zelení a lidovci  trvala pouhých  26 měsíců. Předseda ČSSD Jiří Paroubek shodil přesně před rokem vládu během našeho úspěšného evropského předsednictví a vystavil tak naši zemi docela slušné potupě! Česká republika si kvůli levicovým stranám udělala  v Evropě neuvěřitelnou ostudu…

Nechme ostudu ostudou, to již vrátit nelze! Raději se zaměřme na to dobré, co se za vlády ODS u nás podařilo.

V době, kdy ODS byla vládnoucí stranou, se nám podařil dokončit významný krok v rámci EU, a to vstup do tzv. Schenghenského prostoru. Podnikatelé mají  usnadněné – bezcelní - podnikání v rámci Společenství, naši občané mají volný pohyb  v evropských zemích. Přímo historické  bylo vyjednání bezvízového styku s USA.

Mnozí z nás již zapomněli, že i vaše pravicová politika šla více na ruku podnikatelům a rodinám. Připomeňte nám ji v pár údajích!
 
V roce 2008 byla naše republika nejméně zadlužená v dějinách - 19 miliard korun. Nezaměstnanost se pohybovala do 5 % (před krizí). Prosadili jsme nízké daně pro rodiny s dětmi, dokonce žádné daně pro rodiny s dětmi u příjmu do 20 tisíc korun a u rodin se třemi dětmi u příjmu do  25 tisíc Kč. Také živnostníkům jsme šli na ruku tím, že byla zkrácená doba založení firmy ze 40 na 15 dnů. V roce 2008 byla nejnižší daňová hladina  33,5 %, což umožnilo živnostníkům ušetřit na daních  kolem  80 miliard korun, a to jim také pomáhá přežít následky hospodářské krize.

Nacházíme se těsně před parlamentními volbami. S jakým mottem do nich jdete jako  lídr kandidátky ODS?

„Řešení pro vaše děti“ – tato slova totiž vyjadřují moji snahu  a snahu ODS zabránit dalšímu zadlužování  státu, nedovolit v Poslanecké sněmovně přijímat zákony, které by stát přivedly ke krachu - viz Řecko.

Můžete nám na závěr krátce přiblížit program vaší strany?

Jistě to nejsou jen planá slova, když řeknu,  že jsme schopni  vyvést zemi z ekonomické krize. Chceme zavést platby DPH pouze ze zaplacených faktur a chceme zabránit zvyšování daní a odvodů. Jsme připraveni významně podpořit živnostníky, bez kterých by nebyly ani  peníze na platy učitelů či státních zaměstnanců. A hlavně nechceme zadlužit budoucí generace! Vždyť každý novorozenec dnes  přichází na svět již s dluhem  120 tisíc korun!
Nebojím se říct, že jedině ODS je schopná porazit ČSSD a může být  štítem proti  nástupu levice! Hlasy pro ostatní menší strany jsou hlasy pro Paroubka!

Proto Vás prosím, přijďte k volbám 28. a 29. května 2010! Za váš hlas pro ODS vám děkuji.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama