ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

24.04.2010 20:11:00

Gruzie má naši podporu

Gruzie má naši podporu

Ve čtvrtek 22. dubna 2010 se v Praze na Ministerstvu obrany sešli k jednání místopředsedové vlád České republiky a Gruzie.

Martin Barták a Georgie Baramidze se vzájemně shodli na nutnosti pokračovat v dosavadních dobrých vztazích mezi oběma zeměmi.

Ministr obrany Martin Barták zdůraznil, že Česká republika bude i nadále podporovat proces začleňování Gruzie do evropských a aliančních struktur a také proces reformy gruzínských ozbrojených sil. „Obranná a zahraniční politika země by se neměla měnit. Naopak, měla by se vyvíjet kontinuálně bez ohledu na dané rozložení sil na politické scéně,“ uvedl Martin Barták.

Gruzínská delegace seznámila představitele českého Ministerstva obrany s aktuální situací v jejich zemi. „Gruzie bude do tří let po technické stránce připravena vstoupit do euroatlantických struktur,“ řekl gruzínský vicepremiér a státní ministr pro euroatlantickou integraci Georgie Baramidze.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama