ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.05.2010 14:21:00

Tečka za olympiádou

Tečka za olympiádou

Martin Barták udělil úspěšným lyžařům resortní vyznamenání.

Pomyslnou tečkou za XXI. zimními olympijskými hrami ve Vancouveru lze nazvat udělení resortních vyznamenání místopředsedou vlády a ministrem obrany Martinem Bartákem úspěšným lyžařům.

Jejich předání se uskutečnilo v pátek 14. května 2010 na Ministerstvu obrany ČR a Záslužné kříže ministra obrany převzalo sedm statečných - běžci na lyžích Lukáš Bauer, Martin Koukal, rotmistr Jiří Magál, rotmistr Martin Jakš, alpský lyžař Ondřej Bank a trenéři Miroslav Petrásek a Tomáš Bank.

Slavnostnímu předání ocenění za vzornou reprezentaci ve Vancouveru se zúčastnili také náměstek ministra obrany Jaroslav Kopřiva, předseda Českého olympijského výboru Milan Jirásek, ředitel ASC Dukla plukovník Jaroslav Priščák a další hosté.

Ministr Martin Barták v projevu uvedl, že lyžařům nejen děkuje ze jejich vzornou a úspěšnou reprezentaci České republiky, ale zároveň je také ujistil, že bude i nadále podporovat armádní sportovce. „Je zřejmé, že Dukla - Armádní sportovní středisko k Ministerstvu obrany patří a i v době omezených finančních možností by sportovcům měla být věnována patřičná pozornost," uvedl Martin Barták.

Ocenění, které zavazuje, bylo uděleno lyžařům a trenérům Armádního sportovního centra Dukla. Martin Jakš je žákem přípravné služby ve Vyškově a Lukáš Bauer je příslušníkem Ministerstva vnitra.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama