MUDr. Martin Kuba

  • ODS
  • Jihočeský kraj
  • hejtman
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,17. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.02.2023 15:18:00

Věřím, že na konci příštího roku bude obchvat konečně hotový

Věřím, že na konci příštího roku bude obchvat konečně hotový

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke stavbě tunelu u Českých Budějovic.

Stavba tunelu na dálničním obchvatu Českých Budějovic konečně jede. S ministrerm Martinem Kupkou jsme minulý týden kontrolovali, jestli všichni drží dohody, které jsme udělali. Ostatní úseky kolem tunelu jedou jak mají, takže celý obchvat kolem Budějovic včetně tunelu by měl být zprovozněn ke konci příštího roku.

My začínáme už s ŘSD a městem pracovat na přípravě prostoru, který vznikne nad tunelem. Setkal jsem se se zástupci občanů ze Suchého Vrbného a připravíme projekt tak, aby nad tunelem vznikl park se spoustou zeleně a ideálně se sportovištěm. Budeme to ještě společně řešit.

Vím, jak je ta stavba pro Budějčáky zatěžující a zvlášť v některých částech města vám komplikuje život. Právě proto se snažíme maximálně tlačit na to, aby vše už běželo co nejrychleji. Vím, že doháníme něco co už mělo být a taky mě to štve. O to víc, že tohle prostě neumíme vyřešit během pár dnů. A chci vám všem poděkovat za to, jak to zvládáte. Věřím, že teď už to dotáhneme a na konci příštího roku konečně bude obchvat stát.

My sliby plníme 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama