MUDr. Martin Kuba

  • ODS
  • Jihočeský kraj
  • hejtman
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,17. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.06.2016 20:20:00

Vystupování Aleny Vitáskové zpochybňuje nezávislost Energetického reg. úřadu

Vystupování Aleny Vitáskové zpochybňuje nezávislost Energetického reg. úřadu

Avizovaná účast předsedkyně Energetického regulačního úřadu Aleny Vitáskové na předvolební akci hnutí Úsvit vyvolává řadu pochybností o nezávislosti úřadu.

Bez ohledu na to, zda se na její funkci vztahuje nebo nevztahuje služební zákon, má vystupovat tak, aby nezávislost a profesionalita úřadu zůstala nezpochybněna.

Vzhledem k minulým účastem Aleny Vitáskové na tiskových konferencích hnutí Úsvit není její vyjádření o tom, že se mezi účastníky akce dostala proti své vůli, příliš věrohodné.

Alena Vitásková a hnutí Úsvit by měly vysvětlit, jakým způsobem k situaci došlo a do budoucna se podobných kroků vyvarovat. V opačném případě nemůže Alena Vitásková nadále zůstat v čele ERÚ.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama