ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,05. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.10.2010 14:31:00

ODS rozhodla o odvolání dvou kandidátů pro komunální volby v Kolíně

ODS rozhodla o odvolání dvou kandidátů pro komunální volby v Kolíně

Tiskové prohlášení Milana Cabrnocha

Dne 23. září 2010 rozhodla Oblastní rada Občanské demokratické strany v Kolíně o odvolání dvou kandidátů, Jiřího Buřiče a Romana Pekárka, z kandidátky ODS pro komunální volby v Kolíně.

Na základě tohoto rozhodnutí volební zmocněnec ODS dne 27. září 2010 odvolal tyto dva kandidáty z kandidátní listiny ODS.

Pánové Jiří Buřič a Roman Pekárek za ODS v komunálních volbách v Kolíně nekandidují.

Na volebních lístcích jsou jména obou odvolaných kandidátů vytištěna. V době, kdy byli kandidáti odvoláni, již byly volební lístky vytištěny. Prohlášení o odvolání kandidátů bude podle zákona uveřejněno ve všech volebních místnostech.

Hlasy, které by odvolaní kandidáti ve volbách dostali, jsou podle Zákona č. 491/2001 Sb. o volbách do zastupitelstev obcí neplatné.

MUDr. Milan Cabrnoch, člen regionální rady, předseda oblastního sdružení a poslanec EP
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama