ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,05. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.03.2010 12:35:04

Týden Milana Cabrnocha (15. - 19. března 2010)

Týden Milana Cabrnocha (15. - 19. března 2010)

V týdnu od 15. března 2010 se v Bruselu uskuteční zasedání výboru pro zaměstnanost a sociální věci i výboru pro životní prostředí.

 V pondělí se Milan Cabrnoch zúčastní zasedání Výkonné rady ODS.

V úterý po příletu čeká Milana Cabrnocha jednání výboru pro životní prostředí, veřejné zdraví a bezpečnost potravin. Během pracovního oběda proběhne setkání zájmové skupiny proti osteoporóze. Osteoporózou se Milan Cabrnoch zabývá již dlouhodobě a je zakladatelem Českého národního fóra proti osteoporóze. Poté proběhne přípravné jednání poslanců ECR ve výboru pro zaměstnanost a sociální věci (EMPL), které Milan Cabrnoch svolává jako koordinátor skupiny ECR v EMPL. Souběžně s výborem pro zaměstnanost a sociální věci bude od 15h00 zasedat také výbor pro životní prostředí, veřejné zdraví a bezpečnost potravin (ENVI).

Ve středu dopoledne se bude hlasovat o projednávaných zprávách ve výboru pro zaměstnanosti a sociální věci. Ještě před zahájením hlasování budou projednány pozměňovací návrhy ke zprávě Edit Bauer o Úpravě pracovní doby osob vykonávajících mobilní činnosti v silniční dopravě. Pracovní oběd věnuje Milan Cabrnoch problematice prevence úrazů. Odpoledne bude pokračovat jednání výboru pro zaměstnanost a sociální věci a večer čeká Milana Cabrnocha návrat do Prahy.

Ve čtvrtek se Milan Cabrnoch mimo zúčastní zasedání oblastní rady ODS Kolín. Pátek bude věnován přípravě na další týden.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama