ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,05. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.03.2010 19:28:00

Týden Milana Cabrnocha (22. - 26. března 2010)

Týden Milana Cabrnocha (22. - 26. března 2010)

Pondělní program zahájí Milan Cabrnoch návštěvou 3. základní školy v Kolíně, kde se setká s žáky i s jejich vyučujícími.

Odpoledne se zúčastní jednání Zastupitelstva města Kolína.

V úterý, po příletu do Bruselu se Milan Cabrnoch zúčastní jednání meziskupiny pro zdravotně postižené, poté přednese projev na zasedání Fóra ázerbájdžánských studentů, kteří se setkají v Evropském parlamentu. V podvečer povede jednání delegace Evropského parlamentu v meziparlamentním výboru EU – Gruzie. Hlavní náplní jednání bude příprava na zasedání meziparlamentního výboru, které se uskuteční ve dnech 29.-31. března v Tbilisi v Gruzii.

Ve středu ráno po jednání koordinátorů hlasování se Milan Cabrnoch setká s dirigentem Arménského komorního orchestru. Poté bude předsedat schůzi meziskupiny pro dlouhověkost. Po schůzi skupiny Evropských konzervativců a reformistů bude zahájeno plenární zasedání Evropského parlamentu.

Ve čtvrtek dopoledne bude plenární zasedání pokračovat a vyvrcholí v poledne hlasováním, mimo jiné o přidělení prostředků z Fondu proti globalizaci Evropské unie. Odpoledne odletí Milan Cabrnoch do Prahy, aby se v pátek mohl připravit na sobotní Ideovou konferenci středočeské ODS, kterou již čtvrtým rokem pořádá.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama