ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

06.07.2011 10:55:00

Europarlament zachoval chladnou hlavu, nechce další klimazávazky

Europarlament zachoval chladnou hlavu, nechce další klimazávazky

Europoslanci za ODS jednoznačně přivítali rozhodnutí Evropského parlamentu dále nenavyšovat unijní závazky v boji s klimatickou změnou.

Navzdory absurdním požadavkům frakce Zelených, kteří trvali na snížení emisí CO2 o 30% do roku 2020, tak i nadále platí původní dvacetiprocentní závazek.

"Diskuse v plénu a následní hlasování jasně potvrdily to, co my říkáme už léta. Totiž že samoúčelné a čistě ideologické závazky, navíc bez dosažení globální dohody, jsou jen zátěží pro evropskou ekonomiku, navíc bez jakéhokoli měřitelného dopadu na světové klima," řekl po hlasování předseda klubu ODS v Evropském parlamentu Miroslav Ouzký. "Dnešní rozhodnutí vnímám jednoznačně jako vítězství pravice a zdravého rozumu."

Jak připomínají Občanští demokraté, iracionální ekoinženýrství v důsledku vždy zaplatí daňoví poplatníci a Evropa bude dále zaostávat za zbytkem světa.
MUDr. Miroslav Ouzký, místopředseda oblastního sdružení a předseda europoslaneckého klubu ODS a poslanec EP
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama