MUDr. Olga Sehnalová, MBA

  • Zlínský kraj
  • náměstkyně hejtmana
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.01.2020 5:35:00

Jako obvykle zvítězila velkohubost

Jako obvykle zvítězila velkohubost

Komentář na facebookovém profilu k dvojí kvalitě zboží

 Dvojí kvalita se nestala velkým symbolickým evropským tématem sama o sobě. S mým týmem jsme od počátku stáli proti přesile velkých hráčů a museli jsme být pořád o krok napřed, aby se téma nemohlo zamést pod koberec a ještě se to mediálně prodávalo jako úspěch.

Zhruba před dvěma lety mi při jednom rozhovoru řekli zástupci velké nadnárodní společnosti, že mi blahopřejí, co jsme dokázali, protože téma dvojí kvality už nejde zastavit, tak že ji teď vezmou do vlastních rukou. Věděla jsem, že už to neberou jako hru. Šlo o hodně peněz.

Výsledek, který někdo oslavuje, je pro mne hořký kompromis. Tím spíš, že jako obvykle zvítězila velkohubost těch, kteří, ač mohli skutečnému boji proti dvojí kvalitě ze svých pozic výrazně pomoci, nehnuli za posledních deset let prstem, aby se pak pasovali do role pravých ochránců českých spotřebitelů...

Tenhle boj ale ještě nekončí.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama