MUDr. Olga Sehnalová, MBA

  • Zlínský kraj
  • náměstkyně hejtmana
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

31.07.2023 19:05:00

Modernizujeme všechny naše nemocnice

Modernizujeme všechny naše nemocnice

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k investicím Zlínského kraje do zdravotnictví

 Mám radost z jednoho splněného slibu a odvedené práce pro zdravotnictví na Vsetínsku. Slavnostně jsme otevřeli nové dialyzační středisko ve Vsetínské nemocnici. Investice Zlínského kraje za zhruba 120 milionů korun. Stávající prostory v budově staré interny z roku 1911 jsou již naprosto nevyhovující.

Při své první návštěvě na místě jsem dala paní primářce oddělení nefrologie a dialýzy své slovo, že udělám všechno pro to, aby se pacientům a personálu dostalo co nejdříve nového, důstojného zázemí. Jsem ráda, že zhruba po dvou letech je moderní, nové dialyzační středisko na světě, a nejen to. V zrekonstruované budově “K” Vsetínské nemocnice mimo jiné najdou nové prostory pro praktickou výuku i studenti a studentky místní partnerské zdravotnické školy.

Děkuji všem, kteří přispěli k tomu, že jsme mohli hotové dílo předat zdravotníkům pro pacienty vsetínského regionu. Pokračujeme v investicích do krajského zdravotnictví a modernizujeme všechny naše nemocnice ve Zlinském kraji.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama