MUDr. Olga Sehnalová, MBA

  • Zlínský kraj
  • náměstkyně hejtmana
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

21.01.2019 22:12:00

Není nutné pasažéry v autě špehovat

Není nutné pasažéry v autě špehovat

Komentář na facebookovém profilu k revizi bezpečnostních prvků ve vozidlech

 Asistenční systémy ve vozidlech mají pomáhat, ne obtěžovat. Proto jsem dnes na zasedání výboru IMCO představila svoje připomínky k revizi bezpečnostních prvků ve vozidlech. Mají snížit dopady nehod a více ochránit chodce a cyklisty.

Podporuji například zavedení automatického brzdění vozidla před překážkou, které má snížit následky střetů. Jsem také pro úpravu kabin kamionů, aby nedocházelo díky slepému úhlu k nehodám s cyklisty nebo chodci. Nechci naopak povinně do všech aut aktivní omezovače rychlosti, které by zasahovaly řidičům do řízení.

Nelíbí se mi ani navrhovaná instalace kamer, které mají snímat obličej řidiče. Používání mobilních telefonů za volantem je mor, na jeho vymýcení ale není nutné pasažéry v autě špehovat.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama