MUDr. Přemysl Sobotka

senátor v letech 1996-2016
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,36. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.10.2015 16:48:14

Udivuje mě snaha jiný názor okamžitě ostrakizovat, dostat na okraj a zamést

Udivuje mě snaha jiný názor okamžitě ostrakizovat, dostat na okraj a zamést

Přemysl Sobotka na Facebooku

Vzedmuté vášně kolem mého výroku o uzeninách mi jasně ukázaly, že nenávist, atmosféru konfrontace a nedemokratickou podstatu tak zvané politické korektnosti dusící zdravý vývoj evropské společnosti, šíří především ti, kteří sami sebe považují za nositele jediné správné pravdy.

Nikdo se mi nepokusil vysvětlit, proč WHO přichází s kritikou uzenin právě nyní, když o škodlivosti karcinogenů v nich obsažených se ví přes čtyřicet let. Nikdo mi nevysvětlil, v čem se mýlím. Ale tolik planého, nenávistného a iracionálního jsem si už dlouho nepřečetl. Respektuji, že se někomu moje úvaha nemusí líbit. Ale udivuje mě snaha jiný názor okamžitě ostrakizovat, dostat na okraj společnosti a zamést. Vážení, skutečně si myslíte, že jste zachránci demokracie?

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama