MUDr. Vít Ulrych

místopředseda Kontrolního výboru města Pardubice
  • KDU-ČSL
  • Pardubice
  • městský radní
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,42. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

23.05.2017 21:07:31

Koaliční dohoda v Pardubickém kraji podepsána!

Koaliční dohoda v Pardubickém kraji podepsána!

Předsedové krajských organizací KDU-ČSL a STAN v Pardubickém kraji Roman Línek a Oldřich Koblížek podepsali 10.5.17 společně s lídry kandidátky do sněmovních voleb dohodu o vzájemné spolupráci a složení kandidátní listiny pro volby do PS PČR.

Lídrem kandidátky je ředitel pardubického Gymnázia, Mozartova Marek Výborný, který zvítězil v lidoveckých primárkách. Druhé místo na kandidátce zaujme vítězka primárních voleb u Starostů a nezávislých starostka obce Řečany nad Labem Michaela Matoušková. Třetí místo potom obsadí lidovecký lékař a onkolog Vít Ulrych.„I ve světle aktuálních nedůstojných tahanic nejvyšších ústavních činitelů jsem rád, že se nám podařilo zodpovědným přístupem i ochotou ke kompromisu ukázat veřejnosti, že politiku jde činit s plnou mírou slušnosti a zodpovědnosti. Takto sestavená kandidátka koalice KDU-ČSL a STAN má oprávněnou ambici sehrát v našem kraji roli nabídky nových a přitom zkušených osobností. Úspěšní starostové, stejně jako zástupci řady dalších profesí jsou velkou devízou našeho týmu. Udělali jsme první důležitý krok pro společný úspěch.“ hodnotí výsledek koaličních jednání Marek Výborný. Důkazem jeho slov je bezesporu složení kandidátky, kde mezi prvními dvanácti jmény je šest starostů, z toho dvou okresních měst, dále místostarosta, lékař, ředitel gymnázia, ředitelka charity a učitelka základní školy. Cílem společné kandidátky v našem kraji je být alternativou a rovnocenným soupeřem hnutí ANO 2011 i ČSSD, podobně jako v krajských volbách, kdy zástupci koaličních partnerů v rámci uskupení Koalice pro Pardubický kraj a STAN dokázali oslovit více jak 21 % voličů. „Spoléháme především na dlouhodobou stabilní a slušnou politiku, kterou v kraji společně prosazujeme,“ naznačil volební strategii krajský předseda KDU-ČSL a vicehejtman Roman Línek.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama