MUDr. Zdeněk Hřib

  • Piráti
  • Hlavní město Praha
  • 1. nám. primátora hl. m. Prahy
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,48. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.03.2020 18:45:00

Má smysl nosit roušku? Ano

Má smysl nosit roušku? Ano

Komentář na facebookovém profilu k výzvě nošení roušky

Má smysl nosit roušku? Ano! 

Bráníte tím šíření nákazy. (Pokud byste byli nakažení, nemusíte to vůbec vědět, nákaza koronavirem může být i bezpříznaková nebo se projevit později. Nošením roušky tak preventivně chráníte ostatní.).

Pokud tedy máte roušky k dispozici, určitě je noste!

Pokud ne, na internetu koluje spoustu návodů, jak si roušky vyrobit. Třeba v odkazovaném článku nebo ve skupině Česko šije roušky. Šitá bavlněná rouška je vlastně ochrannou pomůckou, která se ještě v nedávných dobách běžně používala ve zdravotnictví. Můžete ji přeprat, vyvařit nebo přežehlit a poté opakovaně použít.

Dobrovolníci, kteří pomáhají v rámci www.pomahamepraze.cz ochranné pomůcky dostávají. Stejně tak personál pražské záchranky, hasiči a strážníci, jejichž organizace včas nakoupily respirátory pro složky integrovaného záchranného systému.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama