MUDr. Zdeněk Hřib

  • Piráti
  • Hlavní město Praha
  • 1. nám. primátora hl. m. Prahy
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,48. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.08.2019 6:30:00

Nevzhledné parkoviště na Mariánském náměstí proměníme v klidovou zónu

Nevzhledné parkoviště na Mariánském náměstí proměníme v klidovou zónu

Komentář na facebookovém profilu k přeměně pražského Mariánského náměstí

 Bude tu víc zeleně, okrasných prvků, laviček, židliček a stolků. Naopak ubyde aut a dojde ke zklidnění dopravy. Náměstí už nebude průjezdné skrz naskrz.

Mám z toho velkou radost. Když jsem hledal inspiraci pro Prahu ve Vídni, Kodani nebo Barceloně, nikde jsem neviděl před radnicí tak ošklivé parkoviště, jaké máme tady. Teď se to ale změní. Plníme tím další bod koaličního programu.

Přeměna Mariánského náměstí navíc vychází z požadavků téměř 500 pracovníků, kteří v okolí pracují. Jejich představu o podobě náměstí jsme zjišťovali v dotazníkovém šetření.

Ke zkušebnímu "vyparkování" Mariánského náměstí dojde už 21. září. Součástí bude i kulturní program, který připravuje Hanka Třeštíková. Dáme vám s předstihem vědět bližší podrobnosti.

Děkuji Praze 1, Petru Hlaváčkovi a Institutu plánování a rozvoje Prahy - IPR, kteří pracují na tom, aby centrum Prahy nebylo naší ostudou, ale vizitkou!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama