MUDr. Zdeněk Hřib

  • Piráti
  • Hlavní město Praha
  • 1. nám. primátora hl. m. Prahy
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,48. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.07.2021 16:27:00

Praha ani žádné mýto zavádět nemůže

Praha ani žádné mýto zavádět nemůže

Komentář na facebookovém profilu k informacím o zavedení mýta v Praze

 Mezitím, co pražská ODS straší před nadcházejícími volbami Pražany mýtem, tak úplně zapomněli, že to bylo kdysi právě jejich velké volební téma. Docela tak teď popírají sami sebe, nemyslíte?

Fakt bych si přál, aby se tady nehrála nějaká nečistá hra o tom, co vůbec není na pořadu dne. My od začátku jasně říkáme a osobně to zaručuji, že v Praze do konce volebního období naší koalice mýto určitě nebude! Neexistuje k tomu teď ostatně ani žádná zákonná úprava, takže Praha ani žádné mýto zavádět nemůže.

K Pavlu Bémovi lze nepochybně mít mnoho výhrad, ale alespoň nejel tenhle trapný pseudopravicový populismus, co tlačí současná pražská ODS.

Nechme jim ale jejich antikampaň. My radši místo strašení řešíme dopravní rozvoj Prahy. Už zítra vám představím velký přehled toho, co všechno se v Praze za našeho působení na magistrátu uskutečnilo, co je v běhu a na co se můžete brzy těšit.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama