MUDr. Zdeněk Hřib

  • Piráti
  • Hlavní město Praha
  • 1. nám. primátora hl. m. Prahy
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,48. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

16.02.2021 16:31:00

Praha bude světová i v rámci moderní architektury

Praha bude světová i v rámci moderní architektury

Komentář na facebookovém profilu ke vzniku koncertního sálu na Vltavské.

Konečně. Praha bude světová i v rámci moderní architektury! Vznik špičkového koncertního sálu na Vltavské má naši plnou podporu.

Děkuji moc za rozvoj projektu Petru Hlaváčkovi. Vzhledem k tomu, že je kolega náměstek architektem, tak se určitě můžeme těšit na skvělý výsledek a projekt je v těch nejlepších rukách.

Je třeba si uvědomit, že Praha není jen skanzen, který pouze čerpá ze své bohaté historie. Nové projekty jsou pro udržitelný rozvoj města nezbytné. Naše město potřebuje i moderní architekturu, pomocí které naše generace s velkou pokorou doplní dílo našich předků.

Pro inspiraci se můžeme podívat třeba do Osla. Tamější budova opery má mnoho kvalit, které bychom rádi zahrnuli i do našeho projektu. Klíčové je pro nás třeba propojení prostoru s řekou a plynulé propojení s okolním prostředím. Nejde nám tak jen o samotnou budovu, ale zároveň o celý obklopující veřejný prostor. Chceme také vytvořit pulsující místo plné života nejen pro místní, ale i pro návštěvníky z celé země i celého světa.

Praha si zaslouží své věhlasné centrum koncertního a dalšího kulturního života. Teď jsme k tomu opět o krok blíž.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama