MUDr. Zdeněk Hřib

  • Piráti
  • Hlavní město Praha
  • 1. nám. primátora hl. m. Prahy
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,48. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.05.2019 21:36:00

Seznamte se s luskounem, kterého jsem dojednal v Tchaj-wanu

Seznamte se s luskounem, kterého jsem dojednal v Tchaj-wanu

Komentář na facebookovém profilu k nákupu luskouna pro ZOO Praha

Seznamte se s luskounem! Jak se vám líbí?
Vyjednali jsme ho pro naši Zoo Praha během naší pracovní cesty na Tchaj-wan přímo s primátorem Taipei.

Luskouna jsem si zamiloval už v dětství, kdy jsem ho objevil v knížce o pražské ZOO s černobílými fotografiemi z roku 1955. Vypadá trochu jako obrovská oživlá šiška. Chtěl jsem ho vidět naživo, ale když jsem přišel do Prahy, tak ho v pražské ZOO už neměli. Jejich chov je totiž extrémně složitý, a nyní je proto najdete jen v jedné ZOO v Evropě. Mám proto radost, že budou mít obyvatelé a návštěvníci Prahy šanci vidět toto pozoruhodné zvíře na vlastní oči i v naší zoologické zahradě. ˘?

Nebude to hned, je třeba dostavět gorilinec, jehož součástí bude i expozice luskounů, a dořešit veškeré náležitosti. Do té doby můžete alespoň zajít na Světový den luskounů, který si připomíná ZOO Praha každý rok 18. února!

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama