MUDr. Zdeněk Hřib

  • Piráti
  • Hlavní město Praha
  • 1. nám. primátora hl. m. Prahy
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,48. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.04.2023 6:53:00

Testujeme v provozu nový jednotný navigační systém

Testujeme v provozu nový jednotný navigační systém

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k provozu nového jednotného navigačního systému.

 Testujeme v provozu nový jednotný navigační systém. Jak se vám líbí?

Mě moc, protože je přehledný a také sjednocuje podobu různorodých cedulí a značení. Dosud to totiž bylo "každý pes jiná ves".

Chaosu už ale bylo dost. Naším cílem je mít veřejný prostor v Praze čitelný, ale i příjemný na pohled. A k tomu má nový design navigačního systému velmi dobře našlápnuto, jak dokládá i jeho nedávné umístěni na prvním místě v prestižní české soutěži Czech Grand Design.

Dnes jsme proto schválili pilotní testování dalších prvků v rámci projektu Čitelná Praha. Doplníme tím uživatelský výzkum na Palmovce nebo Palackého náměstí, který právě dokončujeme.

Uvědomujeme si, že názor a spokojenost vás, kteří budete značení při svém každodenním pohybu po městě využívat, je nejdůležitější. Současný návrh designu tedy bude možné upravit podle zpětné vazby, kterou od vás získáme.

P.S.: V rámci tohoto projektu dojde i k zlepšení grafiky na obrazovkách, které ukazují příští zastávky v autobusech a tramvajích.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama