MUDr. Zdeněk Schwarz

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

18.05.2012 10:13:19 - mykeš

odpověď na dotaz

Pane senátore, děkuji za Vaši vyčerpávající odpověď, která mě velmi překvapila. Chápu to dobře, že byste zlegalizoval i jiné drogy? A jaké? A měl jste na mysli jen pro léčebné účely, nebo pro všechny? Váš příklad byl opravdu zajímavý, ale nemyslím si, že by bylo dobré zlegalizovat veškeré drogy. Dnes jsou pro mnohé drogy zdrojem byznysu a nemusí je užívat-např. Vietnamci-oni jsou podle mě skvělí obchodníci a to dostatečně chytří na to, aby věděli, co za svinstvo prodávají. Podle mě oni sami drogy neužívají, ale hojně je prodávají i do ciziny, na což si například u pervitinu stěžuje Německo a kritizuje údajně naše benevolentní zákony k drogové problematice. A pak je tu EU a její kolikrát s prominutím stupidní požadavky, kdy nyní chce omezit prodej marihuany, a tedy její legalizaci v Holandsku nejen vůči cizincům, ale i místním. S úctou Mykeš

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.05.2012 9:54:47 - MUDr. Zdeněk Schwarz
Moje vyjádření bylo ve dvou rovinách. Jedna je k legalizaci marihuany k léčebným účelům. To nemá nic společného s pěstírnami a obchodem Vietnamců z ČR do Evropy.

Druhá uvedla možné řešení, které se již jinde osvědčilo. Proč jej nezkusit i jinde, třeba v ČR.

ZS