MVDr. Josef Řihák

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,26. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.08.2014 16:13:43

Špatnou politickou kulturu do Příbrami zavádí pan Švenda (TOP 09).

Špatnou politickou kulturu do Příbrami zavádí pan Švenda (TOP 09).

Reakce senátora Josefa Řiháka na nedávné vyjádření pana Švendy (TOP 09) uveřejněné na serveru Parlamentní listy.

Pan Švenda je možná zastáncem osobních útoků, napadání a jmenování svých politických soupeřů. Každý, kdo byl na posledním jednání zastupitelstva ví, že jsem žádal pana Švendu, aby mne nejmenoval, aby mne do svých vystoupení nezatahoval.

Urážet se ale nenechám. Z pozice hejtmana Středočeského kraje jsem odešel dobrovolně, sám jsem se rozhodl, protože se chci věnovat svoji kandidatuře do Senátu. A právě proto, že pan Švenda bude kandidovat do Senátu také, nyní do příbramské komunální politiky zavádí tuto nechutnou politickou kulturu. Tři roky vlastně nikdo nevěděl, že pan Švenda je zastupitel, skoro nemluvil a příliš se při jednání zastupitelstva ani nezdržel.

Jde mi o to, aby pan Švenda neklamal voliče a občany a pokud mne nebude jmenovat, nebudu mít nač reagovat. Ale pokud v souvislosti se svým jménem slyším polopravdy či nepravdy, musím reagovat. Voliči ať se rozhodnou.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama