MVDr. Josef Řihák

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,26. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.11.2013 9:26:21

Středočeský kraj hledá sportovce kraje

Středočeský kraj hledá sportovce kraje

Středočeský kraj ve spolupráci se Středočeskou krajskou organizací České unie sportu vyhlašují anketu Sportovec Středočeského kraje za rok 2013.

Cílem je ocenění nejlepších současných i bývalých sportovců Středočeského kraje. Bez povšimnutí nezůstanou ani trenéři a funkcionáři, kteří zaslouží poctu za celoživotní přínos pro sport.

Komise složená z tělovýchovných funkcionářů a pracovníků okresních organizací a sportovních svazů, představitelů měst, zástupců redakcí regionálního tisku a sponzorů vybere z návrhů vítěze v jednotlivých kategoriích. Návrhy mohou posílat sportovní subjekty v kraji prostřednictvím anketního lístku (viz druhá příloha). Vyplněný anketní lístek se poté zašle na adresu uvedenou v jeho spodní části - a to do 22. listopadu 2013. Slavnostní vyhlášení výsledků se uskuteční 16. prosince 2013 v Obecním domě v Nymburce od 18:00 hodin.

Soutěž Sportovec Středočeského kraje probíhala už v minulosti, ukončena byla roku 2008. Na žádost středočeského hejtmana Josefa Řiháka byla letos obnovena. „Je potřeba podporovat sportovce a ukázat jim obdiv za jejich snažení,“ uvedl hejtman Josef Řihák. Sportovci budou oceněni v jednotlivých kategoriích. Uznání se tak může dočkat nejlepší trenér, handicapovaný sportovec či nejlepší sportovní talent.

Vyhlášené kategorie soutěže Sportovec Středočeského kraje za rok 2013:

  1. Nejlepší sportovec (muž nebo žena, měřítkem bude umístění na mistrovství světa, Evropy, ČR a kraje. Sportovec musí být registrovaným členem a závodit za sportovní subjekt ze Středočeského kraje) - 10 vyhlášených v pořadí (nad 15 let).
  2. Největší sportovní talent (chlapec nebo dívka nar. roku 1998 a mladší, měřítkem bude umístění na mistrovství světa, Evropy, ČR a kraje. Sportovec musí být registrovaným členem a závodit za sportovní subjekt ze Středočeského kraje) - 10 vyhlášených v pořadí.
  3. Nejlepší sportovní kolektiv mužů (počínaje dvojicí, měřítkem bude umístění na mistrovstvích a přeborech světa, Evropy, republiky a kraje. Družstvo musí být registrováno a závodit za sportovní subjekt ze Středočeského kraje) - 3 vyhlášení v pořadí.
  4. Nejlepší sportovní kolektiv žen (počínaje dvojicí, měřítkem bude umístění na mistrovstvích a přeborech světa, Evropy, republiky a kraje. Družstvo musí být registrováno a závodit za sportovní subjekt ze Středočeského kraje) - 3 vyhlášení v pořadí.  
  5. Nejlepší trenér (musí být trenérem jednotlivců nebo kolektivu registrovaných a závodících za sportovní subjekt ze Středočeského kraje) - 3 vyhlášení v pořadí.
  6. Zasloužilý funkcionář (současný nebo bývalý funkcionář působící ve sportovním subjektu nebo v krajském sportovním svazu ze Středočeského kraje) - 3 vyhlášení bez pořadí.
  7. Nejlepší krajánek (sportovec, který působil ve sportovním subjektu ve Středočeském kraji, nebo zde má trvalé bydliště a dalších úspěchů dosáhl ve sportovním subjektu mimo tento region) - 3 bez pořadí.
  8. Síň slávy (bývalý nebo současný sportovec, který nejvíce proslavil Středočeský kraj) - 3 bez pořadí.
  9. Handicapovaný sportovec (sportovec, který sportuje, nebo sportoval ve sportovním subjektu ze Středočeského kraje, případně dalších úspěchů dosáhl ve sportovním subjektu mimo tento region) - 3 vyhlášení v pořadí.
  10. Sportovec Deníku (nominace na základě ankety uveřejněné na stránkách Středočeské přílohy v Denících Bohemia) - 3 vyhlášení v pořadí (hlasování čtenářů).


Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama