MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA

originální osobnost, konečně,jako každý člověk
  • KDU-ČSL
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.06.2011 15:30:00

Bělobrádek předal výtěžek z kalendáře nemocným s roztroušenou sklerózou

Bělobrádek předal výtěžek z  kalendáře nemocným s roztroušenou sklerózou

Předseda KDU-ČSL Pavel Bělobrádek předal v pondělí 27. 6. 2011 Domovu sv. Josefa v Žírči peníze získané prodejem kalendáře, který pod záštitou předsedy strany nafotily členky a příznivkyně KDU-ČSL.

Tento finanční dar bude využit pro léčbu lidí postižených roztroušenou sklerózou. Domov sv. Josefa je jediné lůžkové zařízení v ČR, které se věnuje léčbě lidí s touto nemocí. Akci hudebně doprovodí šansonové seskupení 6 NaChodníku, jehož spolutextařem Pavel Bělobrádek je.

„Čistý výtěžek z prodeje kalendáře je 30.400,- Kč. Dalších 10.000,- Kč přidá ze své kasy KDU-ČSL jako symbol toho, že i když sami nemáme nadbytek finančních prostředků, umíme přispět těm, kdo jsou potřebnější. 40.400,- Kč je myslím pěkná částka, která pomůže lidem, kteří stejně jako já trpí roztroušenou sklerózou, jen měli méně štěstí. Všichni hendikepovaní si pak v mé osobě mohou být jisti, že budu stát na jejich straně, co mi síly budou stačit. Z principu, z osobní zkušenosti, z pocitu spoluodpovědnosti, nikoli z vypočítavosti,“ vysvětluje Bělobrádek.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 1 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama