MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA

originální osobnost, konečně,jako každý člověk
  • KDU-ČSL
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.09.2013 19:20:44

Česká ekonomika potřebuje investice

Česká ekonomika potřebuje investice

Česká ekonomika si prošla nejdelší recesí ve své historii. Byla zapříčiněna chybnou hospodářskou politikou.

 Vláda ODS a TOP09 pod heslem ozdravení veřejných financí recesi ještě umocnila. Domácí ekonomika klesala a místo pomoci se dočkala podpásové rány – snižování investic ze strany státu a zvýšení daní v tu nejhorší možnou chvíli. Zatímco okolní země ekonomicky rostly, ČR klesala.

 Cílem KDU-ČSL je proto posílení české ekonomiky a tvorby pracovních míst. Budeme podporovat malé a střední firmy, které tato místa vytvářejí. Evropské peníze musíme rovněž prioritně využít na projekty, které přinášejí vznik nových pracovních míst. Finanční prostředky ležící na účtech polostátních a státních firem budeme prioritně směřovat do stavebnictví a dopravní infrastruktury, např. na posílení programu Panel, Zelená úsporám nebo rekonstrukci silnic apod.

 Na druhou stranu jsme si vědomi toho, že tato země potřebuje v příštích letech nejen podporu investic, ale také stabilitu, a to především v oblasti daní. Není možné měnit daně každý rok a nechat občany a firmy žít v nejistotě.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama