MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA

originální osobnost, konečně,jako každý člověk
  • KDU-ČSL
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.06.2013 16:41:00

Demisi premiéra Petra Nečase pokládám za logický a nutný krok

Demisi premiéra Petra Nečase pokládám za logický a nutný krok

Prohlášení předsedy KDU-ČSL Pavla Bělobrádka k demisi předsedy vlády ČR a k současné politické situaci

Demisi premiéra Petra Nečase pokládám za logický a nutný krok v situaci, kdy je jeho nejbližší spolupracovnice ve vazbě kvůli obvinění ze zneužívání tajné služby.

Toto není a ani nemůže být definitivní tečka za skandálem. Budeme pečlivě sledovat další vývoj. KDU-ČSL je plně připravena na případné předčasné volby coby konzervativní alternativa jak vládní pravici, tak opoziční levici.

Pokud se současná koalice udrží, budeme dále tvrdou opozicí. Jsme spolu s občany přesvědčeni, že tato sestava už dávno ztratila jakoukoli důvěryhodnost, což probíhající aféra pouze potvrdila.

Od KDU-ČSL mohou voliči čekat odpovědnou správu země, solidaritu s potřebnými a účinné řešení krize vycházející z programu sociálně tržního hospodářství. Jsme připraveni.

Pavel Bělobrádek
předseda KDU-ČSL

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama