MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA

originální osobnost, konečně,jako každý člověk
  • KDU-ČSL
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

05.02.2011 20:07:00

Nejsme stranou klerikální, ale konzervativní a lidovou

Nejsme stranou klerikální, ale konzervativní a lidovou

Pavel Bělobrádek se setkal s kardinálem Vlkem.

Ve čtvrtek 3. Února navštívil předseda KDU-ČSL Pavel Bělobrádek Miloslava kardinála Vlka, emeritního arcibiskupa pražského. Představil mu svoji osobu i vizi, kterou chce křesťanské demokraty vrátit zpět do Poslanecké sněmovny.

„Jasně jsem deklaroval, že KDU-ČSL je a bude stranou hodnot a principů. Nejsme stranou klerikální, ale konzervativní a lidovou, která z křesťanských hodnot a kultury vychází a obhajuje je nejen slovy, ale i činy", vysvětluje Bělobrádek. Debatovalo se také bioetických otázkách vyplývajících z návrhu nového občanského zákoníku, o vztahu mezi státem a církvemi a dalších celospolečenských tématech. „Jsem velice rád, že jsem se s otcem kardinálem mohl setkat. Rád jsem si vyslechl jeho názory na události minulé, současné i budoucí", dodává Bělobrádek.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama