MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA

originální osobnost, konečně,jako každý člověk
  • KDU-ČSL
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

09.09.2013 13:34:36

Spolupráce s kancléřkou Merkelovou si velmi vážím

Spolupráce s kancléřkou Merkelovou si velmi vážím

Předseda KDU-ČSL Bělobrádek se setká s kancléřkou Merkelovou.

Předseda KDU-ČSL Pavel Bělobrádek se setká s německou spolkovou kancléřkou a předsedkyní křesťanskodemokratické unie CDU Angelou Merkelovou. Schůzka se uskuteční v úterý 10. září v Berlíně.  

Pavel Bělobrádek k plánovanému setkání řekl: „Oceňuji, že si kancléřka Merkelová našla čas ve svém přeplněném diáři ještě teď před blížícími se německými volbami. To jen podtrhuje význam, který spolupráci našich stran přikládáme.“

Lidovci jsou se sesterskými křesťanskodemokratickými stranami CDU/CSU v úzkém kontaktu a inspirují se jejich zkušenostmi při řešení krize, hospodářského růstu a boje s nezaměstnaností. KDU-ČSL patří stejně jako CDU/CSU k frakci Evropské lidové strany, která je největším politickým uskupením v Evropském parlamentu.

Pavel Bělobrádek se již v minulosti setkal například s premiérem sousedního Bavorska Horstem Seehoferem (CSU) nebo s místopředsedkyní saského parlamentu Andreou Dombois (CDU) a se státním ministrem a ředitelem kanceláře saského ministerského předsedy Johannesem Beermannem (CDU). Do Berlína bude předsedu lidovců doprovázet též mluvčí strany a lídr pražské kandidátky KDU-ČSL Daniel Herman.

Daniel Herman, tiskový mluvčí KDU-ČSL

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama