MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA

originální osobnost, konečně,jako každý člověk
  • KDU-ČSL
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.07.2016 16:15:00

V srpnu by měl informační systém začít fungovat naplno

V srpnu by měl informační systém začít fungovat naplno

10. července 2016 byla spuštěna další část informačního systému výzkumu, experimentálního vývoje a inovací (IS VaVaI). Jedná se o modul CEA (Centrální evidence aktivit), který obsahuje informace o příjemcích, poskytovatelích a výši podpory na výzkum.

Data k prohlížení jsou přístupná na adrese www.rvvi.cz. Registrovaní poskytovatelé podpory zároveň mohou do CEA vkládat nová data. Od 21. června je plně funkční také databáze veřejných soutěží ve výzkumu (VES). 

„Nyní intenzivně pracujeme na zpřístupnění dvou zbývajících modulů, a sice Centrální evidenci projektů (CEP) a Rejstříku informací o výsledcích (RIV). V srpnu by měl informační systém začít fungovat naplno,“ uvedl místopředseda vlády pro vědu, výzkum a inovace Pavel Bělobrádek. Postupné spouštění informačního systému je v souladu s harmonogramem, který v červnu prošel vládou. 

Informační systém výzkumu, experimentálního vývoje a inovací je informační systém veřejné správy zajišťující shromažďování, zpracování, poskytování a využívání údajů o výzkumu, vývoji a inovacích podporovaných z veřejných prostředků. Nově funguje je na adrese www.rvvi.cz

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama