MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA

originální osobnost, konečně,jako každý člověk
  • KDU-ČSL
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

10.03.2011 17:35:34

Věřím, že si ČTK zachová svou vysokou profesionalitu

Věřím, že si ČTK zachová svou vysokou profesionalitu

Předseda KDU-ČSL přivítal zvolení nového generálního ředitele ČTK.

Předseda KDU-ČSL Pavel Bělobrádek přivítal, že nově zvoleným generálním ředitelem České tiskové kanceláře se stal její dosavadní náměstek pro zpravodajství Jiří Majstr. "Myslím, že Rada ČTK měla při dnešní volbě šťastnou ruku. O tom, jak velké důvěře se Jiří Majstr těší, ostatně svědčí i to, že volba byla jednomyslná," uvedl Pavel Bělobrádek.

"Jsem přesvědčen, že pod Majstrovým vedením si ČTK zachová charakter objektivní a vysoce profesionální tiskové agentury a dostojí i svému veřejnoprávnímu charakteru. Nově zvolený ředitel je pro mě navíc garantem toho, že započatá modernizace ČTK bude pokračovat s novou energií a intenzitou," dodal předseda KDU-ČSL.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama