Marcel Chládek

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,16. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.09.2012 20:28:27

Bárta měl dát urnu spíše Dobešovi

Bárta měl dát urnu spíše Dobešovi

Velmi zajímavá byla dnešní sněmovní "perlička", když dal faktický šéf politické strany Věci veřejné Vít Bárta ministrovi školství Petru Fialovi urnu. Podle Bárty je prý současný pan ministr hrobařem českého školství.

Myslím, že si Bárta urnu vypůjčil ve vlastní straně. Největším hrobařem českého školství byl totiž jeho soukmenovec z Věcí veřejných Josef Dobeš, který za dva roky ve funkci pokazil v čele rezortu doslova vše, na co sáhnul. Vítu Bártovi tedy navrhuji, aby si urnu odnesl a předal ji se stejnou pompou právě Josefu Dobešovi. 
Pokud se k českému školství vyjadřuje někdo, jako je Vít Bárta - který nejen, že českému školství vůbec nerozumí, ale navíc seděl s pravým hrobařem českého školství J. Dobešem ve vládních lavicích - může se k tomuto tématu vyjadřovat už opravdu kdokoliv.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama