Marcel Chládek

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,16. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

28.05.2010 12:42:03

Botanická zahrada v Rakovníku stojí za návštěvu

Botanická zahrada v Rakovníku stojí za návštěvu

www.kr-stredocesky.cz, 24.5.2010

Zemědělská oblast v Rakovníku vzkvétá. Město se může pochlubit například botanickou zahradou, kterou navštívil středočeský hejtman David Rath spolu s jeho náměstkem Marcelem Chládkem.

Při té příležitosti si také prohlédli Střední zemědělskou školu, ke které zahrada patří a Masarykovu obchodní akademii, v níž škola sídlí. 

Botanická zahrada, která nedávno dostala ocenění od rakovnické radnice, nabízí nyní prohlídku pro nevidomé. Zrakově postižení mají možnost si zahradu vychutnat díky odborného výkladu od biologa. Zahrada má bohatý sortiment, od okrasných květin až po ovoce a zeleninu. Zejména lákavý je botanický systém a parková část. Návštěvníci si mohou projít nejen stálou expozici, ale i prohlídkovou trasu. 

 

http://www.kr-stredocesky.cz/portal/aktuality/botanicka-zahrada-v-rakovniku-stoji-za-navstevu.htm?pg=1

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama