Marcel Chládek

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,16. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

14.05.2010 14:13:46

Kraj investuje do bezpečnějších branek na fotbalových hřištích

Kraj investuje do bezpečnějších branek na fotbalových hřištích

www.kr-stredocesky.cz, 14.5.2010

Děti v Žilině na Kladensku si mohou bezpečně hrát na hřišti. Hejtman David Rath, jeho náměstek Marcel Chládek a předseda Českomoravského fotbalového svazu Ivan Hašek předali místostarostce Vladislavě Evanové první bezpečné branky.

 

Právě v této obci došlo před dvěma lety ke zranění chlapce poté, co na něj spadla branka. Takovýchto úrazů je ale v celé České republice bohužel několik desítek ročně. Středočeský kraj se proto v rámci prevence zapojil do projektu „Bezpečné branky“, jehož cílem je zajistit bezpečnost na dětských sportovištích výměnou stávajících branek za branky nové a vyrobené podle technických kritérií pro „Bezpečné branky“ , které by neměly mladé sportovce ohrozit.

V průběhu následujících čtyř až pěti let chce kraj investovat do těchto branek přibližně 15 milionů korun. Pro rok 2010 počítá s investicí ve výši 3,8 milionů korun a plánuje vyrobit 135 branek, které budou rozděleny mezi 67 subjektů.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama