Marcel Chládek

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,16. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

07.06.2010 9:46:15

Náměstek hejtmana Marcel Chládek se zasloužil o nové chodníky v Lišanech

Náměstek hejtmana Marcel Chládek se zasloužil o nové chodníky v Lišanech

www.kr-stredocesky.cz, 4.6.2010

V Lišanech na Rakovnicku mají díky podpoře Středočeského kraje nové chodníky. Slavnostního ukončení oprav se účastnil náměstek hejtmana Marcel Chládek. 

Nové chodníky stály téměř dva miliony korun, které z velké části pocházely z finančních zásob kraje. Sama obec by si tak velké opravy dovolit nemohla. „Například ulice Rakovnická, ve které máme nyní nový chodník, je tak dlouhá, že se opravy musely naplánovat do tří etap,“ sdělila starostka Lišan Dana Medřická.

První červnový den tak obyvatelé Lišan měli důvod slavit. Náměstek Marcel Chládek se ale na oslavě dlouho nezdržel a rozjel se ještě do Nového Strašecí, kde malým školákům v mateřské škole poblahopřál k dětskému dni.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama