Marcel Chládek

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,16. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.11.2012 17:19:45

Nebylo by lepší Cermat zrušit?

Nebylo by lepší Cermat zrušit?

Ministerská organizace Centrum pro přípravu státních maturit, jinak řečeno CERMAT, hledá nového šéfa a podle posledních informací o tuto funkci neprojevil zájem vůbec nikdo.

Na poslední chvíli (uzávěrka je dnes - 30. 11.) se do konkurzu přihlásil prozatímní pověřený ředitel Jiří Zíka, který do čela této organizace přišel po odchodu zcela neschopného Pavla Zeleného.

Vůbec se nedivím, že se do konkurzu nechce téměř nikdo přihlásit. Organizace CERMAT má natolik špatnou pověst, mimo jiné i kvůli neustálým problémům při přípravě státních maturit, které skončily fiaskem, že si asi nechce nikdo špinit ruce coby její šéf...

Myslím, že by nebylo od věci přemýšlet o úplném zrušení této organizace a ušetřit tak finanční prostředky, které by se daly využít ve školství mnohem efektivněji. A samozřejmě také provést důkladný audit fungování této organizace v minulosti, která vyhodila doslova komínem stamiliony korun daňových poplatníků.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama