Marcel Chládek

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,16. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.06.2010 10:00:00

Novou sokolovnou v Branově k lepšímu společenskému životu

Novou sokolovnou v Branově k lepšímu společenskému životu

www.kr-stredocesky.cz, 14.6.2010

V Branově mají novou sokolovnu, která konečně poskytne místním obyvatelům prostor pro společenský život. Bývalou hospodu totiž majitel získal v privatizaci zpět a přestavěl ji na byty.

Proto se vedení obce rozhodlo postavit sokolovnu a v jejich úmyslu je finančně podpořil Středočeský kraj. Se stavbou se začalo loni na podzim a letos v červnu se konalo slavnostní otevření, kterého se zúčastnil náměstek hejtmana Středočeského kraje Marcel Chládek.

Budova tak dostala zcela nový vzhled, včetně dlažeb, toalet i výčepu. V sále přibyl nábytek a podlaha, která je vhodná i pro sport. Podle branovského starosty Františka Štilera sál plní více funkcí. „Dá se tak využít nejen pro společenské akce, ale i na sport, například aerobic nebo cvičení žen s dětmi,“ uvedl Štiler.

Obec zatím ještě diskutuje o tom, co udělá s podkrovím budovy. Jedna z možností je prostory využít pro turistickou ubytovnu.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama