Marcel Chládek

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,16. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

26.04.2010 9:47:55

Pestrý den Marcela Chládka

Pestrý den Marcela Chládka

www.kr-stredocesky.cz

Náměstek hejtmana Marcel Chládek ve čtvrtek zahájil slavnostním výkopem fotbalový zápas v Rakovníku v rámci Středoškolského poháru. V ten den ještě stihl provést kontrolu oprav silnic na Rakovnicku.

Zničené silnice po zimě potřebují rozsáhlé opravy. S nimi začal Středočeský kraj počátkem dubna. Náměstek Chládek osobně kontroloval jejich průběh na rakovnické silnici.Rada kraje chce s opravami skončit co nejdříve, a proto výrazně posílila příspěvky. Jelikož stav silic II. a III. třídy je kritický, proto krajští radní odsouhlasili změnu financování. Ta se týká způsobu rozpisu měsíčních příspěvků jednotlivých SÚS, které mají opravy silnic na starosti. „Celkový objem schválených prostředků zůstává stejný, pouze se mění časový horizont vyplacení těchto finančních příspěvků. Na místo celého roku je toto období nyní soustředěno do měsíců duben až srpen 2010," vysvětlil hejtman David Rath a dodal, že loni do opravy silnic investovali 3,5 miliard korun, ale po kruté zimě není loňský zásah vidět. Podle něj se velmi rychle drolí například asfaltové výplně, a proto si kraj chce posvítit na firmy, které opravy provádějí.

Chládek ve čtvrtek zahájil sportovní zápas v Rakovníku. Středoškolský pohár je znovuobnovená tradice dlouhodobé soutěže středoškolských týmů o pohár Hejtmana Středočeského kraje.

Turnaj se koná s přispěním hejtmana Středočeského kraje pana MUDr. Davida Ratha. Nad projektem drží záštitu Českomoravský fotbalový svaz. Fotbalovou tváří soutěže se stal bývalý reprezentant a současný kapitán týmu FK Dukla Praha Patrik Gedeon.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama