Marcel Chládek

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,16. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.06.2011 17:01:47

Plně se ztotožňuji s kritikou učitelů vůči státním maturitám

Plně se ztotožňuji s kritikou učitelů vůči státním maturitám

Před několika týdny adresovali maturanti otevřený dopis ministru školství Josefu Dobešovi, ve kterém vyjádřili svou kritiku vůči státní maturitě, teď se k nim přidali i učitelé. Se zněním obou dopisů plně souhlasím a přiložil jsem k nim svůj podpis.

 Poté, co před několika dny adresovali maturanti (www.maturantiproti.cz) otevřený dopis ministru školství Josefu Dobešovi, ve kterém vyjádřili svou kritiku vůči státní maturitě v podobě, jak ji spustil ministr Dobeš, se včera na internetu (www.uciteleproti.cz) objevil další dopis, tentokrát sepsaný přímo učiteli.


Se zněním dopisu plně souhlasím a stejně, jako v případě iniciativy maturantů, jsem se pod něj podepsal. Jak jsem říkal již dříve, ministr Dobeš by měl skončit s matením veřejnosti, že státní maturity dopadly dobře. Stejně tak by se měl přestat schovávat za svá vyjádření, že učitelé stojí za ním. Výše uvedený otevřený dopis, který jen během dneška podepsalo několik stovek lidí - z velké části učitelů - totiž svědčí o pravém opaku. Ministr Dobeš by si měl přiznat, že selhal, a ze své funkce odejít.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama