Marcel Chládek

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,16. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

11.06.2010 9:00:00

Podlipanský motoráček vjíždí už do čtvrté sezóny

Podlipanský motoráček vjíždí už do čtvrté sezóny

www.kr-stredocesky.cz, 10.6.2010

Náměstek středočeského hejtmana Marcel Chládek spolu se starostou města Pečky Milanem Urbanem zahájil již čtvrtou sezónu provozu Podlipanského motoráčku. Výletní vláček nyní bude o víkendech a svátcích vozit zájemce z Peček přes Bošice, Kouřim a Zásmuky do Bečvár.

Projížďka Podlipanskem je lákavá nejen kvůli krásnému výhledu na krajinu, ale nabízí se i krátké návštěvy v okolí. Například Kouřim se může pochlubit Muzeem lidových staveb. Navíc historické město nabízí spoustu památek a návštěvníci se také mohou vydat na slovanské hradiště ve Staré Kouřimi nebo ke slavnému památníku husitské bitvy u Lipan na Lipské hoře. Dalším lákadlem na trase Podlipanského vláčku je bezpochyby zámek v Radimi nebo údolí říčky Výrovky.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama