Marcel Chládek

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,16. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

15.06.2010 9:07:00

V Lánech se rozléhaly sirény hasičských aut na oslavu výročí záchranářského sbor

V Lánech se rozléhaly sirény hasičských aut na oslavu výročí záchranářského sbor

www.kr-stredocesky.cz, 11.6.2010

U významné příležitosti V. ročníku hasičských slavností, které se  konají v Litoměřicích, vyjela z Lán od Masarykovy sochy hasičská vozidla, která přes Lidice, Velvary aTerezín dorazila až do Litoměřic.

Záštitu nad oslavami převzali Ing. Martin Pecina MBA, genmjr.Ing Miroslav Štěpán, generální ředitel Hasičského záchranného sboru České republiky (HZS ČR), Ing. Karel Richter, starosta Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska a Mgr. Ladislav Chlupáč, starosta města Litoměřice a také hejtman Středočeského kraje MUDr. David Rath, kterého v Lánech zastupoval jeho náměstek PhDr. Marcel Chládek.

Slavnostní setkání u sochy našeho prvního československého prezidenta odstartovalo oslavy V. celorepublikového srazu v Litoměřicích, který se pořádá jednou za tři roky. Navíc se oslavy spojí s s desetiletým výročí trvání HZS ČR. Dvacet let od svého vzniku slaví Česká hasičská jednotka a 160 let uplynulo od založení 1. Rakousko - Uhersko hasičského sboru a 25 let si připisuje zákon o požární ochraně.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama