Marcel Chládek

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,16. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.05.2010 8:30:00

Zastupitelé se dohadovali, kdo je ve městě více vidět

Zastupitelé se dohadovali, kdo je ve městě více vidět

Rakovnický deník, autor: Miroslav Elsnic, 7.5.2010

Rakovník – Dohady o tom, kdo je v Rakovníku vidět více a kdo méně, vedli rakovničtí zastupitelé. Lídrovi opozice Marcelu Chládkovi se především nelíbí výroky místostarosty Rakovníka Jana Šváchy, které se objevily v místním tisku.

Místostarosta Jan Švácha se totiž nechal slyšet, že Chládek se příliš v Rakovníku nepohybuje a že je se svými výroky většinou „mimo mísu“.To samozřejmě lídra opozice pobouřilo. Požadoval proto v závěru zasedání zastupitelů od Šváchy vysvětlení. To se mu dostalo, ale pouze zčásti. Vysvětlení nebo důvody, v čem je „mimo mísu“, mu místostarostal neřekl.

„To, že se v Rakovníku nevyskytujete, usuzuji podle toho, že se v Rakovníku pohybuji čtyřiadvacet hodin denně a nepotkávám vás. Když zjistím, že jste byl v Rakovníku, tak si to přečtu jenom z novin, kde jste vyfocený. Vy se pohybujete jenom tam, kde je hodně lidí, a abyste získal politické body,“ vysvětlil místostarosta a dodal: „Nepředpokládám, že je to pohyb mezi těmi lidmi, mezi kterými se pohybuji já.“

Chládek ihned zdůraznil, že nedostal odpověď na otázku, v čem že je „mimo mísu“.
„Co se týká pohybu během čtyřiadvaceti hodin, nevidím důvod, proč bych se měl chodit koukat na vás, co bych na vás viděl,“ pronesl.

Na svoji obranu navíc vytkl Šváchovi, že on jako místostarosta má spoustu věcí na starosti. Proto se také diví, že ani jeden z materiálů, které řešilo zastupitelstvo, nepředkládá on.

„Když si vezmu materiály, tak vidím předkládat radu nebo starostu, místostarosta tady nepředkládá jediný materiál,“ řekl.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama