ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

29.09.2013 19:44:56

Marek Černoch: Lidé chtějí pořádné poslance. Já je na našich kandidátkách vidím

Marek Černoch: Lidé chtějí pořádné poslance. Já je na našich kandidátkách vidím

Když jsem sledoval nedělní Otázky, zaujalo mě v nich především představené sociologické šetření, podle kterého více než osmdesát procent lidí klade při výběru kandidátů do Poslanecké sněmovny největší důraz na osobnostní kvality kandidátů.

 Bylo to nejčastěji zmiňované kritérium, vedle touhy veřejnosti po změně, o které snad v případě našeho hnutí nemůže být pochyb.Zveřejněné šetření mě přimělo k úvaze, jak naše kandidátky uspokojují tuto touhu veřejnosti po kvalitních a důvěryhodných lidech ve funkcích zástupců veřejnosti.

Je nepochybné, že nálada lidí je díky celkové politické situaci pod bodem mrazu a naprosto chápu, že lidé chtějí pořádné kandidáty. Tedy především takové, kteří si do politiky nejdou jen pro trafiku. Naše hnutí představuje změnu, kterou všichni očekávají, a to kromě programu především díky tomu, že máme na kandidátkách skutečně kvalitní lidi.

Naše kandidátky jsou ve všech krajích složené z lidí, kteří mají obrovskou chuť a touhu pracovat na celkovém zlepšení situace v České republice.  Známe lidi a jednotlivé kraje, víme o problémech, které je trápí, mluvíme o nich přímo s lidmi a koncipujeme řešení, o čemž vypovídá náš program.

Kvalita člověka není závislá od peněz, ani od titulu. Záleží především na jeho povaze, morálním kreditu a chuti pracovat pro ostatní. Naši kandidáti jsou právě takoví lidé- ať už ekonomové, inženýři, právníci, manažeři, lékaři, sociální pracovníci, nebo živnostníci. Všechno jsou to lidé, kteří žijí své životy, mají své profesní kariéry a rodiny, ale kromě toho jim nejsou lhostejné zlodějny, korupce a celkový obraz naší politiky a státu.

Jak jsem je tak poznal, jsou to kvalitní lidé. Opravdu. Sám jsem šel do politiky naplno a nechci nic slibovat ani nikoho přemlouvat. Žádám, stejně jako ostatní, jen o šanci a věřím, že přesvědčím svou prací a výsledky. A jsem moc rád, že jsem v našem hnutí potkal lidi, kteří to cítí stejně. 

Prosím sledujte mé texty i na mém Facebooku
https://www.facebook.com/marekcernoch.cz

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama