ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

04.07.2017 12:38:00

S extremistickými stranami nechci být nikdy spojován

S extremistickými stranami nechci být nikdy spojován

Komentář na Facebooku k ukončení členství v Úsvitu

 „Do politiky jsem vstupoval s jasnou vizí a s myšlenkami. Nikdy to pro mě nebyla cesta ke „korýtkům“. Dělal jsem pilota, takže jsem se uživil i bez Poslanecké sněmovny…Úsvitu jsem dával maximum, za program jsem 4 roky tvrdě bojoval a patřím mezi nejaktivnější poslance v předkládání zákonů. Snahu předsedy Lidinského o spojení s extremistickými stranami jako je Národní demokracie, jejíž předseda byl několikrát stíhán za projevy antisemitismu, jsem ale nemohl akceptovat. S těmito lidmi nechci být osobně nikdy spojován, a proto jsem ukončil své členství.“

Pro internetovou televizi XTV jsem nedávno poskytl rozhovor, týkající se aktuálních politických témat. Otázka padla taky na mé další působení v politice. Pokud máte chvilku, určitě na něj mrkněte (ZDE).

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama