ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

18.10.2013 20:16:57

Tomio je politik, jaký tu dlouho nebyl

Tomio je politik, jaký tu dlouho nebyl

Předvolební kampaň je v plném proudu a snad už se dá trochu hodnotit, jak se nám daří oslovit voliče. Po týdnech cestování po Středočeském kraji musím říct, že reakce lidí, se kterými mluvíme, jsou většinou kladné.

 Lidé se o hnutí Úsvit a jeho program zajímají a hodnotí jej pozitivně.

V době, kdy předvolební kampaň vrcholí, jsou lidé samozřejmě atakováni ze všech stran a zažil jsem také situace, kdy na jednom náměstí probíhaly současně čtyři předvolební mítinky. O to cennější je, že naše hnutí dokáže vzbudit zájem a zaujmout lidi i v přímé konfrontaci s konkurencí.

Musím v této souvislosti zmínit osobnost lídra našeho hnutí Tomio Okamury, se kterým po středních Čechách jezdím. Je to politik, který tu dlouho nebyl, a lidé si to uvědomují a oceňují jej. Věří, že právě s ním dokážeme ozdravit politiku a vyčistit všechen ten marasmus.

Prosím sledujte mé texty i na mém Facebooku https://www.facebook.com/marekcernoch.cz

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama