ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.12.2013 16:21:44 - Zacharda

Dotaz na píseň vašeho otce.

Mám dotaz mimo témata PL, ale nevím kam se jinak obrátit. Vloni jsem objevila a posílala známým odkaz na jedinečnou píseň, kterou nazpíval váš otec - Když zima je... Bohužel už z YouTube zmizela, viz:
http://www.youtube.com/watch
Nevím co by tam mohlo být za problém aby tato píseň byla nedostupná. Je málo známá a takto se ze světa ztratí docela, což považuju za smutné. Na vašem místě bych dělala všechno pro to, aby se rozšířila. Osobně bych právě tuto píseň umístila na jakýkoliv dokument o vašem tátovi jako dominantní. V dokumentu o něm zaznívaly jen některé skoro profláknuté odrhovačky, zatímco tento skvost (a není jediný, nedávno jsem zaslechla jím podobně citově zazpívanou píseň, taky se skvělým textem). Domnívám se, že si text napsal váš táta sám, sedělo by mi to k tomu jak to zpívá, je to absolutní krása.
Jinak - přeju hodně štěstí v politice, jsem vaše volička a doufám, že vás to prostředí neuvláčí a nevyflusne jako pár odhodlaných před vámi! Rusínová

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.12.2013 8:56:48 - Marek Černoch
Dobrý den, moc děkuji za příspěvek. Některé příspěvky jsou z Youtube stahovány uživateli nebo z důvodu autorských práv. Píseň o které píšete bohužel nemám, ale pokusím se ji sehnat. Táta měl spoustu skvělých písní, které nejsou moc známé. Je to škoda. Marek