ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.04.2016 15:00:24 - soumrak

konec BPI

Nemyslíte, že vám spolupráce s Konvičkou jen uškodila? Nejdřív jeho obvinění a teď vás hodil přes palubu. Spíš bych čekal, že k ukončení spolupráce dojde z vaší strany, ale to se nestalo. Nelitujete toho? A skutečně vám Konvička dopředu o svých záměrech neinformoval?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.05.2016 16:15:18 - Marek Černoch
 Dobrý den, děkuji Vám za dotaz. Mohu Vás ujistit, že pan doc. Konvička nikoho z naší strany o svých záměrech dopředu neinformoval. Ani z BPI. Bylo to pro ně stejné překvapení jako pro nás.  Velmi podivné jednání pana doc. Konvičky a Hampla vzbudilo obrovské množství negativních ohlasů uvnitř samotného BPI a velká část členů se proti nim ohradila. Z tohoto důvodu je jasné, že byl jejich mediální útok zveřejněn bez projednání a podpory v řadách BPI. Toto jednání beru jako zbabělost vůči všem sympatizantům BPI. A vůči našim občanům, protože pokud chceme bojovat, podobné tříštění sil je oslabením. Co se týká společné kampaně, jsou veškerá obvinění naprosto lživá. Za dobu smluvní spolupráce jsme poskytli BPI dostatek finančních prostředků, zorganizovali debaty s občany po celé republice, ideové konference či videoblogy. Pokud někdo tvrdí, že žádná kampaň nebyla, pak cíleně lže. Musím se proto ptát v čím zájmu? Bohužel pan doc. Konvička s panem Hamplem zřejmě nedokázali odolat tlaku různých lobbistů a jiných pochybných struktur, které za dramatickým vývojem posledních dnů stojí. My nebudeme rozhodně přistupovat na jejich hru a dál budeme bojovat za bezpečnost našich občanů, za ochranu našich hranic, proti nelegálním migrantům a proti islamizaci naší země a Evropy. Vzhledem k obrovskému množství lidí, kteří nám dále vyjadřují podporu, si rozhodně nemyslím, že by nám tato vykonstruovaná mediální kauza jakkoliv ublížila. Zájem velké části členů z řad BPI o to stát se plnohodnotným členem naší strany, mě naopak přesvědčuje, že my naši práci děláme dobře!