reklama

Marek Vokšay

  • ČSSD
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,05. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

30.11.2010 13:53:53

Co nám odhalila demonstrace na pražském magistrátě ?

Co nám odhalila demonstrace na pražském magistrátě ?

Když se před volbami do Parlamentu ČR objevila iniciativa Vyměňte politiky.... byl jsem rád, že jsou i další lidé nelhostejní k situaci na politickém hnojišti v ČR. Podporoval jsem tuto iniciativu, měl její samolepky na autě a propagoval ji.

Kvitoval jsem s nadšením, že se iniciativa prohlašuje za nepolitickou, protože nehodlá propagovat žádnou politickou stranu. A hle - zrazu ako keď palicou do čela - copak se neukázalo ........ ?

Iniciativa Vyměňte politiky se profiluje jako jeden z hlavních iniciátorů demonstrace na pražském magistrátu, údajně vedené proti vzniklé koalici ČSSD+ODS.  Na sociálních sítích aktivizovala občany k podpoře této demonstrace a svolává je i teď k podpoře, ačkoli demonstrace byla již oficiálně ukončena.

A já si pokládám otázku : "Kdo asi stojí za "demonstrací" údajně proti koalici ČSSD+ODS, když "demenstranti provolávají :"My chceme Tůmu !" a "Ať mluví Havel!" ?

Naprosto jasně to organizuje TOPka- pravdolásková knížecí družina! ...... A proto dnes prohlašuji :"Díky Bohu za "velkou koalici" !! A to jsem ateista .

Směrem ke zmiňované iniciativě mohu jen dodat: "Škoda ! Jsou bohužel pouze dvě možnosti : 1) Buď celá aktivita Vyměňte politiky právě ukázala, kdo za ní stojí a odhalila, že v pozadí je Kalouskova "knížecí družina" ;   nebo za 2) Pokud budu věřit vašemu prohlášení, se kterým jste se na mne prostřednictvím pana Košťála obrátili,že za Vámi a za Vaší aktivitou při dnešní demonstraci TOPka nestojí,  musím konstatovat, že vaše inacitiva byla hrubě zneužita k prosazování cílů TOP 09 ! V každém případě pokud se od provolávání a cílů demonstrantů nedistancute, zklamali jste mne a věřím, že i mnoho dalších lidí, kteří chtějí opravdovou změnu . Banda odpadu z ODS a KDU-ČSL, vystupující dnes pod jménem TOP 09 , totiž žádnou změnu v politice ani v politické kultuře nepřináší. Ono to ani s Bakalou a Hávou za zadkem reálně není možné.

A na závěr si jen dovolím citovat mého fcb-přítele Miloše Čermáka : "To jsou paradoxy, pane Vanek! "Kdo seje vitr, sklizi bouri" ... říká na dnešní demonstraci Havel. A v roce 89 to byl titulek Rudeho prava na Nekolik vet." ....... třeba to někomu napomůže k tomu, aby prohlédl.


publikováno na blogu iDnes , originál článku na webu zde



Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama
reklama