Marek Vokšay

  • ČSSD
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,05. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

19.01.2011 8:53:10

Pravda o "demokratickém" levicovém Paroubkově webu !

Pravda o "demokratickém" levicovém Paroubkově webu !

Na facebooku už kolují vtipy o tom, jakým způsobem poslanec Paroubek a jeho poskok pan Macura pojali demokracii na jejich propagačním serveru.

Nic jiného totiž webové stránky "Vaše věc" nejsou .... jejich jediným účelem je propagace Paroubka, jeho manželky, případně přátel typu expředsedy ústecké organizace ČSSD kmotra Bendy. Podle posledních informací by mohlo jít i o propagační web nové levicové strany, kterou Paroubek údajně prý touží založit. Ale to je jiná kapitola- teď bych rád poukázal na "demokracii ala Paroubek" .

Vezmeme si jen vyjádření jednoho tamnějšího přispěvatele, který evidentně neví o čem píše , cituji :

Web Vaše věc je prospěšný a potřebný již tím, že není cenzurován ani řízen, témata si vybírají přispěvatelé sami, dle vlastního uvážení a nápadů. Vaše věc je alternativou k pravicovým, nesvobodným a cenzurovaným médiím, otevřený všem sociálně a demokraticky smýšlejícím občanům, sloužícím k vyjádření svobodných názorů- v tom tkví jeho hodnota........

 

:-D))))) ....... dovolte abych se z plna hrdla zasmál. Zkušenosti jsou totiž naprosto opačné - to co Paroubek a Macura tvrdí o "pravicových, nesvobodných a cenzurovaných médiích" totiž právě oni na svém webu dovedli k dokonalosti ad absurdum.

Cenzura probíhá již při snaze o registraci.  Pan Macura, který je velmi aktivní na mnoha diskusních serverech má opravdu přehled, a tak první slekce případnýh nepříjemných komentátorů a kritiků probíhá již jakmile někdo požádá o registraci ... pan Macura ji prostě a jednoduše zamítne.

V případě, že už někdo skrz toto první síto pronikne, a dovolí si provozovateli a přispěvatelům pokládat nepříjemné otázky a oponovat jim- je prostě "demokŕaticky" vyhozen a pan administrátor serveru mu zruší profil. Vzhledem k tomu, že proti podobným praktikám se i pan Macura stavěl negativně třeba zde na iDnes, je zajímavé, že na webu, kde je on "vládcem" se nerozpakuje takovou formu cenzury provozovat.

 

Web "Vaše věc" je skutečně povedená taškařice :-D))))

článek vyšel na blogu iDnes a na webu zde
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama