Margita Balaštíková

  • ANO 2011
  • Zlínský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

12.03.2024 10:57:44

Nejprolhanější vláda

Nejprolhanější vláda

Je jasné, že tato vláda se ujímala moci se slibem, že nebude zvyšovat daně. Zvýšila je. Také slíbila, že nezmění věk odchodu do důchodu. Změnila.

Ještě v únoru 2023 ujišťovala, že nezmění v roce 2023 valorizaci důchodů. Změnila. To jsou jen některé z oficiálních podvodů této vlády, přičemž důkazy jsou veřejně dostupné, nahrávky projevů premiéra a dalších představitelů vlády jsou k dispozici.

Poslední tak velkou oficiální lež pronesl prezident Zápotocký v roce 1953, když veřejně ujistil, že se nechystá měnová reforma. Byla ovšem dávno připravená a vstoupila v platnost za dva dny po jeho projevu. Od roku 1990 zde vládly různé politické garnitury, ale tímto způsobem nelhaly. 

A teď slyším tuto vládu říkat, že přece Andrej Babiš byl opakovaně odsouzen a musel se omlouvat za své výroky. On se také vždy řádně omluvil za výroky, jejichž formulaci shledal soud závadnými. Co už se k tomu ale neříká: aby se soud zabýval nějakým výrokem, musí někdo podat žalobu nebo alespoň před žalobní výzvu, musí shromáždit argumenty a s tím vším jsou nemalé výdaje. Faktem je, že oponentům Andreje Babiše to stojí zato a někdy s tím u soudů i uspěli. 

Kdyby mělo hnutí ANO žalovat tímto způsobem všechna křivá obvinění na svou adresu, téměř bychom nic jiného nedělali. Na tyto věci neplýtváme ani časem, ani penězi. Chceme přesvědčit voliče a kvalitě našeho politického programu, těžit preference pomlouváním politických soupeřů není náš styl, to je celé.
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama