Margita Balaštíková

  • ANO 2011
  • Zlínský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

02.11.2022 15:13:23

Pětipes

Pětipes

Po Dozimetru (pražský magistrát) je tady Taxis (brněnský magistrát), čímž se rozšiřují okruhy podezřelých kriminálníků s politickými vazbami.

 Po Dozimetru (pražský magistrát) je tady Taxis (brněnský magistrát), čímž se rozšiřují okruhy podezřelých kriminálníků s politickými vazbami. Vedle STAN je dalším ohniskem KDU-ČSL, ovšem jasné vazby směřují do ODS a TOP 09, takže jen nejslabší z pětikoalice, Piráti, jsou zatím z obliga. Buďme realisty - politické strany samy o sobě nejsou příčinou, ale spíš obětí spáchané kriminality. Jak teď ukázaly regionální volby, ve všech vládních stranách je řada schopných lidí, kteří mají ve svých regionech důvěru, lidé je tam znají a volí je. Hnutí ANO má v tomto ohledu prvenství, ale to není podstatné. Jak ukazují koaliční smlouvy ve městech, rozumní lidé k sobě prostě najdou cestu a dohodnou se. 
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama